De producten van Edal

EDAL Kunstgras ontwikkelt en vervaardigt kunstgras van 100% Europese kwaliteit en heeft dertig jaar ervaring in de kunstgras industrie. Al onze producten zijn vervaardigd met 100% Polyethyleen garen. Wij zijn continue bezig met ontwikkelen naar de behoeften van de eindklant.

 

Landscaping

EDAL Kunstgras ontwikkeld kunstgras, exclusief ontworpen voor landschapsarchitectuur en projecten. Deze producten zijn voornamelijk voor B2B/overheid en ontwikkelaars. De toepassingsmogelijkheden van het kunstgras van EDAL zijn zeer divers zoals bijvoorbeeld: tuin, park en landschapsarchitectuur, balkons en terrassen, hotels, restaurants e.d.

Sport

EDAL kunstgras vermarkt in samenwerking met Juta Grass in de Benelux ook sportproducten voor voetbal, tennis, golf en hockey. Dit is een serie gras dat is ontworpen voor professionele sportvelden. Het kunstgras is gemaakt van uitzonderlijk duurzaam vezels. De slijtvastheid wordt bereikt met behulp van een speciale chemische structuur van polymere composities.

Lounge kunstgras

Het gekleurde kunstgras genaamd Lounge zijn luxe vloerkleden die veelal gebruikt worden bij loungesets. Lounge is te verkrijgen in vele kleuren en afmetingen.